banner omlijnd

secretariaat!
(contact)

nieuwe dirigent

Op zaterdag 23 december jl. heeft ons jaarlijkse Kerstconcert voor de eerste maal plaats-
gevonden in de prachtig versierde gymzaal van de St.Servatiusschool in samenwerking met
het Dorpsinitiatief B&S. Deze verandering had een belangrijk doel:
"KERST IN BORKEL VOOR JONG EN OUD, BELEEF HET SAMEN!"

Tijdens deze door dorpsgenoten van alle leeftijden druk bezochte viering is door de heer
Anton Ederveen, burgemeester van Valkenswaard, onze voorzitter Bernard Baken benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, niet alleen voor zijn activiteiten als voorzitter van fanfare emos, maar zeker ook voor zijn inzet als Vrijwillige Ouderen Adviseur bij KBO-Brabant en voor diverse andere bestuursfuncties in de Borkelse verenigingen.
Tevens heeft Bernard Baken zich ingezet
voor het realiseren van de uitbreiding van de gymzaal met een podium, zodat fanfare en drumband een eigen vaste plek hebben gekregen in het dorp.

Bernard, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding!