Robert Theeuwen

Als muzikant op hoorn begon hij zijn muzikale opleiding in zijn geboorteplaats Beringe, waar hij in de fanfare speelde.
Al gauw ging hij  een groep jeugd leiden van 15 muzikanten, bestaande uit familie en een vriendengroep van zijn leeftijd:
de Beringse Jeugdkapel. Kort daarna  begon Robert met
het dirigeren van jeugdorkesten in Beringe en Panningen en ook Fanfare-orkesten. Als hoornist was hij bij tal van verenigingen te gast, vooral voor het meespelen van concoursen.
Naast zijn studie aan de Pabo hield Robert zich bezig met het componeren en arrangeren voor diverse orkestbezettingen en ensembles.
Na de studie aan de Pabo vervulde hij zijn militaire dienstplicht als hoornist bij het Trompetterkorps der Cavalerie.
Daar fungeerde hij ook als waarnemend dirigent/repetitor bij dit fanfare-orkest.

Na deze periode ging Robert zich meer toeleggen op het dirigeren. Naast fanfare-orkesten dirigeerde hij ook enkele koren.
Ook gaf Robert hoorn-lessen in diverse plaatsen.

De studie Ha-Fa-Bra-directie  volgde hij bij de cursus Lispet, gegeven door Gerrit Fokkema en Ton van der Valk te Bilthoven, welke hij in 2000 met mooie resultaten afsloot. Op dit moment dirigeert hij  diverse muziekverenigingen.
Daarnaast componeert hij voor harmonie- en fanfare-orkesten waarin projecten een grote rol spelen.
De werken van Robert worden uitgegeven bij "Mosso Music"